vineri, 30 septembrie 2011

Felicitari prin Tehnica Quilling 36 ! pentru Craciun
"Copierea si insusirea oricarui material de pe acest site este strict interzisa!Cine isi va insusi poze si le va folosi  intra sub incidenta aspunderii civile delictuale (art. 998 - 999 c.civ.). 
Pana acum nu vi le-am aratat ca am zis ca este prea devreme....

marți, 27 septembrie 2011

Cadou...Primit!

Pomisorul l-am primit de ziua mea de la Mona (de peste hotare) prin Constanta. E super tare e lucrat manual ..o frumusete.Am facut poza sa vezi ca l-am primit. Multumesc !

"Copierea si insusirea oricarui material de pe acest site este strict interzisa!Cine isi va insusi poze si le va folosi  intra sub incidenta aspunderii civile delictuale (art. 998 - 999 c.civ.).

luni, 26 septembrie 2011

Bijuterii...margelute margelute...!
"Copierea si insusirea oricarui material de pe acest site este strict interzisa!Cine isi va insusi poze si le va folosi  intra sub incidenta aspunderii civile delictuale (art. 998 - 999 c.civ.).

Se fura poze 2.!

Va las pe voi sa comentati.

sâmbătă, 24 septembrie 2011

Se fura..poze.....!

Azi ma uitam pe un sitte handmade sa vad ce hartie, cartoane se mai vand si spre surprinderea mea am dat de urmatorul llikk; http://www.breslo.ro/Product/Ghiveci-cu-margarete-3-cm_440230
Pozele mele aici; http://uningercuaripilerupte.blogspot.com/2011/08/miniaturi-miniaturi-tehnica-quilling.html
Domnisoara cirsteaantonia  mi-a furat poza cu produsul confectionat de mine si a bagat-o la vanzare. Rusine draga mea. Eu as fi curioasa daca ar cumpara cineva produsul cum ar arata in realitate.

Pot sa o anunt ca am lucrat la ghiveci cateva ore pentru o prietena din Constanta.
Sfatul meu ca sa ai credibilitate in ceea ce lucrezi si vinzi; data viitoare fa poze la ceea ce expui si vinzi singura; intrucat a fost creat, conceput de mine si reprezinta prezentarea tehnicii quilling, nicidecum comercializarea. De asemenea iti atrag  atentia ca folosirea acestor poze fara acordul meu cade sub incidenta Legii nr. 8/2006 
Asa ca daca nu iti convine ne vedem in instanta.
Am facut sesizare si la magazinul respectiv sa stearga poza daca nu se va lua masuri voi face sesizare la; organele abilitate ale statului cu privire la nerespectarea cadrului legal obligatoriu pentru comertul online, respectiv ANPC, ANAF, Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Un sfat pentru fetele care confectionaza din hoby tehnica quilling...; ia mai aruncati un ochi si pe alte sitte ca  munca voastra e comercializata de altii. E mai usor sa furi decat sa iti cumperi un aparat foto de calitate..

Art. 88 (1). Difuzarea unei opere care contine un portret necesita autorizarea persoanei reprezentate in acest portret. Autorul, proprietarul sau posesorul acesteia nu are dreptul sa o reproduca sau sa o comunice public, fara consimtamantul persoanei reprezentate sau al succesorilor acesteia, timp de 20 de ani dupa moartea sa.
(2) In lipsa unei conventii contrare, autorizarea nu este ceruta daca persoana reprezentata in portret este de profesie model sau a primit o remuneratie pentru a poza.
(3) Autorizarea nu este necesara pentru difuzarea unei opere care contine portretul:
a) unei persoane general cunoscute, daca portretul a fost executat cu ocazia activitatilor sale publice;
cool.gif unei persoane a carei reprezentare constituie numai un detaliu al unei opere ce prezinta o adunare, un peisaj sau o manifestare publica.


Art. 89. Difuzarea unei corespondente, adresate unei persoane, necesita autorizarea destinatarului, iar dupa moartea acestuia, timp de 20 de ani, a succesorilor sai, daca persoana destinatara nu si-a exprimat o alta dorinta.

Art. 90. Persoana reprezentata intr-un portret si persoana destinatara a unei corespondente pot exercita dreptul prevazut la Art. 10 lit. d) din prezenta lege, in ce priveste difuzarea operei ce contine portretul sau corespondenta, dupa caz. Art. 91. (1) Editorul sau producatorul, la cererea autorului, este obligat sa pastreze secretul surselor de informatii folosite in opere si sa nu publice documentele referitoare la acestea.
(2) Dezvaluirea secretului este permisa cu consimtamantul persoanei care l-a incredintat sau in baza unei hotarari judecatoresti, definitive si irevocabile.
 

http://www.osim.ro/publicatii/editura/legea_8_96/capitolul_11.htm
Reclamatia si pe sitte; http://www.breslo.ro/Forum/Poza-furata_topic_5451

joi, 15 septembrie 2011

Felicitari prin Tehnica Quilling 35 ! Floricele..pe campii...

Despre mine....

Ieri am fost trista ca nu sa vandut tabloul...ma incred in Dumnezeu ca se vor da pana la urma toate chiar daca si pe ultima 100 m ..Ma bucur ca ii sunteti aproape ..cred ca e cel mai important acest lucru , o spun din experienta.  nevoile sunt marii ptr o persoana cand ajunge in situatia asta .Ii rog din suflet pe cei care vor participa la acesta Campanie"Desene pentru Mirela"sa va deschideti inimile ..spre mine ...si sa imi faceti o bucurie, ..de a a vea o viata mai buna...o viata pe care destinul a schimbat-o .stiti voi cantecul..? Vino Doamne sa vezi ce-a mai ramas din oameni .Stiu ca este cumplit de greu si pentru  familie, prieteni  sa ma vada asa, ..cred ca nu ne putem imagina ce e in sufletul lor..Poate se vor gasi multi carcotasi pe margine care vor comenta ; De ce banii,? De ce sa donez.. ? De ce sa ajut? ...Pentru ca eu.. a ajuns in situatia nefericita in care viata mea depinde de banii ( penru pampersi, sonde, pungi urina,medicamente, analize, CT,kinetoterapie- recuperare, creme)..Amintiti-va asta luna de luna; amintiti-va zi de zi cand va cumparati un pachet de tigari sau un suc plin de chimicale; amintiti-va atunci cand vreti sa va luati un ruj nou pentru ca v-ati plictisit de nuanta celui vechi; amintiti-va cand primiti un bonus pentru performantele obtinute la job; sa ne amintim atunci cand nepoteii sau copii nostri fac mofturi ca vor alte jucarii, pentru ca sacii de jucarii de acasa nu-i mai multumesc...amintiti-va la plinul de benzina in lunile de iarna , de care nu mai aveti nevoie...sa nu mai zic de berile consumate....., de banii aruncati pe nimicuri. Sa ne amintim toate si macar o suma cat de mica sa o trimitem catre mine care nu am nici o vina pentru povara pe care o poart... Nu e nevoie de mai mult pentru a putea face diferenta. Cate putin de la fiecare, pentru o viata! Poate multi dintre voi se vor intreba De ce ; atatia banii?Pentru ca din pacate , pentru mine ajunsa in situatia asta TOTUL se reduce la banii.Si uitati lista si lucrurile de care am nevoie lunar...si din venitul meu...nu am cum sa l acopar;
Pampersi
Scutece absorbante
Servetele umede
Catetere mas 14 (pentru sondare intermitenta)
Pungi colectoare de urina
Microclisme, Microsac
Solbagon, Hidrosorb, Actisorb..betadina, pansamente sterile(daca fac escara)
Crema hidratanta
Medicamente; Augmentin, Cefuroxim, Zinat, Ceftiazin...(in functie de antibiograma) , vitamine, Sirdalurd,
Kinetoterapie- recuperare medicala 
(scuze daca am gresit cu ceva , dar din cauza lacrimilor ...)

miercuri, 14 septembrie 2011

Felicitari prin Tehnica Quilling 34 ! Floricele..pe campii..."Copierea si insusirea oricarui material de pe acest site este strict interzisa!Cine isi va insusi poze si le va folosi  intra sub incidenta raspunderii civile delictuale (art. 998 - 999 c.civ.).

marți, 13 septembrie 2011

Felicitari prin Tehnica Quilling 33 ! Mickey Mouse

Facuta totul din hartie nu ma intrebati cat am lucrat .....

"Copierea si insusirea oricarui material de pe acest site este strict interzisa!Cine isi va insusi poze si le va folosi  intra sub incidenta raspunderii civile delictuale (art. 998 - 999 c.civ.)

duminică, 4 septembrie 2011

La multi ani ! mie...mie....

Cate o felie pentru fiecare...e tare mie mi a placut mult...cum arata.