miercuri, 14 octombrie 2009

Recuperare Baile Felix..

Am ajuns si eu anul acesta la Felix, nu internata, nici cu bilet gratuit...mi am cumparat prin agentie Am stat la Hotel Muncel.. aici nu tu conditii , nu tu paturi adaptate...frig ..lenjeria nu a fost schimbata cat am stat,gunoiul se lua de 2 ori pe saptamana....noroc ca gasisem noi ghena. Mobilier, saltea, lenjerii...cred ca s depe tipul lui tataia.iar despre mancare ...nu era comestibila. Asa ca traiasca autoservirea de langa bazar, Restaurantul Amy...si mai era un restaurant vizavi cu meniu ieftin .La hotel recuperarea lasa de dorit; nu au aparate..nu au mai niimic....la bazin femeile stau despuiate nu tu costum de baie..nu tu nimic...vezi ce le atarna la fiecare...le numeri firele de par...bla.bla...asa ca m-am lipsit....am uitat sa va zic la masaj de cum intri iti cere 10 ron cica e pentru solutia de masaj..asa ca am mers ambulatoriu la spital.
La spital se face consultatie ca la carte eu am nimerit la Dr. Lazar 1 ora stateam si lucram la saltea(masa) in timpul asta kineta tragea de mine pana cadeam lata. In fiecare zi schimba exercitiile...ca de sa nu ma plictisesc..si ma rog pana sa obisnuit ea cu mine, pe urma stateam in verticalizator ridicari la spalier...la bazin mi a placut mama ce mai ma baltaceam..dar cu colacul ca de nu la fund ma duceam..mergeam la terapie ocupationala unde faceam la bicicleta electrica...masaj nu am facut ca nu intram cu caruciorul, iar de psiholog nu am avut nevoie..
Despre kinetoterapeuta Dr Brichitta ( sper ca nu am gresit cum se scrie) desi e foarte tanara, are darul asta de "a fi" in meserie. Nu am mai intalnit ca ea pe nimeni, devotata are rabdare si e daruita in ceea ce face, nu tipa ..
La anul sunt programata la sfarsitul lui mai pentru internare...dar sper sa stau mai mult pe acolo. Ca de gazde sunt desule...la preturi cat de cat normale...pentru fiecare .
Iar daca am avut nevoie de taxi m-am imprietenit cu un nene pe acolo si doar il sunam si ma ducea unde aveam nevoie...
A si tot asa a ramas pretul pentru internare 37 ron de persoana pe zi...Casa nu asigura decat tratamentul..

Niciun comentariu: