joi, 18 martie 2010

Nesimtirea este cel mai mare handicap al celor intregi la trup!


Gata m-am suparat..In fata blocului am rampa, semnalizata corect,ca sa inteleaga asa zisi" soferi" pentru ce e folosita. Rampa, pentru cine nu stie e folosita de persoanele cu o deficienta, care nu poate folosi scarile. Pana acum sora, mama mergeau la vecinii a caror masina era parcata pe rampasa ii roage sa o elibereze. Pana intr-o seara cand ne-am intors din Cora ploua afara torential, eu de vreo 20 de minute stateam neputincioasa in fata rampei,ca de vecinul trebuia sa isi parcheze noua achizitie sub balcon.Sora mea, a mers la usa vecinului, l-a rugat sa iasa sa traga masina. Vecinul sprituit iese la balcon si zice; Ce eu mut masina de cate ori ai tu chef sa intri sa iesi din casa! Fratilor, am luat foc...am sunat la 112 au venit baieti, mi au facut poza langa masina parcata pe rampa. Domnul Politist mi a spus ca are obligatia sa ma scoata din mediu....Pun mana 2 politisti pe carut, ma da peste capota masinii,..eu vreo 50 kg, carutul vreo 15 kg... Intre timp vecinul isi continua circul de pe balcon....Ca are pile ? Ca el nu da amenda ....Il roaga D-nul Politist sa vina sa isi ia masina, s-au vor suna la firma care ridica masini.Intre timp apar cei de la Politia Comunitara.. Dar de! ce credeti ca vecinul sa linistit aparitia celui de al 2 lea echipajului de politie.. Intre timp coboara vecinul dezbracat pana la brau , cu actele in mana...ca de fierbea adrenalina in el...
Domnul politisst ii transmite ca conform Legii 448/2006 si Conform Hotararii de Consiliu Local 371/2007 modificat prin HCL 206/2009 Art 7/ g1 oprirea, stationarea ..pe locurile destinate persoanelor cu handicap si Art 22 privind blocarea cailor de accesului se pedepseste cu amenda de la 500 ron - 1000 ron.Nu va spun ca pe la geamuri apar vecinii ...ca de era un mare circ...Ca de, vecinul avea plamanii si zbiera...Si mai primeste o amenda pentru deranjarea ordinii publice de 500 ron...
In cocluzie; Dragul meu vecin va munci o luna doua sa platesca amenda ..de parcat nu mai parcheaza pe rampa....Dar se mai gasesc asa soferi care spun; Nu am vazut semnul? Credeam ca asta i rampa pentru scos gunoiul.
De astazi m-am suparat, m-am saturat sa sun la Politie....Alo! Buna ziua. Am o problema, nu pot intra in bloc...ca de soferul nu stie pentru ce e semnul, ori se face ca e orb...Asa macar aduc banii la buget in criza asta!
Asa ca de azi incep ; Campana contra nesimtiri! Sa vedem daca va tin buzunarele...Si daca va uitati de 2 ori unde va parcati masina..
Astept comentariile voastre; Voi cum procedati in astfel de cazuri?

2 comentarii:

Anonim spunea...

Foarte bine,sa se puna in locul tau sa vedem ce fac ei

Marta spunea...

pai eu in locul tau nu imi bateam atat de mult capul si nu le permiteam decat o singura data sa pierd timpul sa le explic care e faza cu rampa.......a doua oara cand ei nu intelegeau (ma refer la vecini) le scoteam aerul din cauciuc si sa ii vad pe ei ce faceau cand trebuiau sa plece la munca in masina lor confortabila ce faceau??
eu de obicei le spun sau apoi le zgarai masina sau le scot aerul din cauciuc ............poate nu procedez corect dar daca eu am un mediu creat accesibil de ce isi permite el sa m-il ingradeasca ...!!!!