duminică, 20 noiembrie 2011

20 noiembrie 2011 Ziua Mondială pentru Comemorarea Victimelor Accidentelor Rutiere

Azi ...am fost trista ...de fapt nu stiu daca vreodata voi mai putea zambi.aici in spatele imaginii mi au ramas ingropate picioarele..Poate va intrebati ; De ce? Si cum ?  totul s-a intamplat din cauza unui sofer, din cauza neasigurarii lui la efectuarea manevrei de depasire...Si m-am trezit la spital



Va raspund pentru ca unii se cred "Regii soselelor" respecta legea dupa propriul buzunar. Distrug oamenii, familii, spulbera vise ..
De ce se intampla asa ceva; justitia e oarba, pedepsele sunt floare la ureche pentru vinovatati...totul se da cu suspendare ; ca de saracii vinovati iau cu suspendare, ramane cu carnetul in buzunar si sunt  liberi mai departe sa iasa pe sosele sa omoare, sa nenoroceasca si pe altii. Tu ca victima esti plimbat prin justitie ani de zile...nu iti recuperezi nici daunele materiale...nici vorba de cele morale ca de doar esti in Ro , iar justitia hotarasc din punctul lor de vedere .
Ma intreb cum pot ei hotara cand nu traiesc durea ta, nu cunosc suferinta ta..cei care nu stiu ca tu cand razi de fapt plangi, cand stai cu capul sus ai sufletul plecat; ca sufletul iti plange de ani si nici un lucru nu te mai bucura..poate doar momentan; cand ei de fapt nu stiu cum a durut fiecare intepatura; fiecare operatie; fiecare transfuzie; fiecare rezultat de analiza; fiecare deceptie; fiecare lovitura; fiecare lacrima..Atunci cand medicul a spus; Nu vei mai merge niciodata!
Pedeapsa cea mai grea o primesti tu ca victima ; ca esti tintuit intr-un scaun cu rotile. Si atunci dreptatea unde e ? Eu astept Dreptate Divina....

"Copierea si insusirea oricarui material de pe acest site este strict interzisa! Cine isi va insusi poze si le va folosi  intra sub incidenta aspunderii civile delictuale (art. 998 - 999 c.civ.).

Un comentariu:

alina spunea...

Mirela, am dat peste blogul tau cautand info despre quilling. te stiu de pe DC cu toata povestea si toata suferinta:((((( Ma bucur sa aflu noutati despre tine:* Ceea ce faci este absolut minunat!!! Felicitari!!!