vineri, 11 mai 2012

Recuperare medicala Baile Felix!


Abia  am asteptat  aceasta programare. Nu am mai fost de anul trecut , nu a depins de mine, pentru ca din pacate oricat de mult m-am straduit, nu am reusit sa adun, strang bani... ca de, venitul meu este foarte mic ... de abia imi ajunge sa imi acopar nevoile lunare (pampersi, sonde, pungi, medicamente) si restul incepe sa devina un lux, ceva ce nu imi pot permite, decat cu ajutorul celorlalti. Vremea a fost buna, desi eu sunt cam friguroasa.  Am facut kinetoterapie, hidroterapie, bazin, terapie ocupationala, reeducare vezicala, masaj, lokomat ( super tare a fost, o sa revin special) , verticalizare, bicicleta electrica.  Cele 2 saptamani au trecut foarte repede... spre ca in toamna sa am puterea sa mai am parte de o tura de recuperare.

5 comentarii:

Marinela Muresan spunea...

Ma bucur sa te vad, ma bucur ca ai gasit un loc in care sa iti fie bine si sper sa mearga lucrurile bine si de acum incolo. Numai bine iti doresc!

Anonim spunea...

hi I was luck to look for your theme in yahoo, your Topics is impressive, I learn a lot in your Topics really thanks very much, btw the theme of you blog is really wonderful, where can find it
HTTP://www.KneeNeckBackPain.com/

mirela spunea...

www.speranta2007.ro - pentru mai multe informatii

Anonim spunea...

My accomplice and I really loved reading this weblog post, I was just itching to know do you commerce featured posts? I'm always trying to find somebody to make trades with and merely thought I might ask.

mirela spunea...

Dear Anonim, some of them I have just gave away to my friends.
What kind of trades do you have in mind?
Let me know what you like first to see if I still have it :)