luni, 24 ianuarie 2011

Martisoare prin Tehnica Quilling












"Copierea si insusirea oricarui material de pe acest site este strict interzisa!Cine isi va insusi poze si le va folosi  intra sub incidenta raspunderii civile delictuale (art. 998 - 999 c.civ.).

12 comentarii:

Anonim spunea...

Ce frumoase sunt! Felicitari!

mirela spunea...

Daniel, am citit mesajul tau. Se rezolva. Dumnezeu cu tine.

Sweetie spunea...

Bravo Mire ..sunt foarte foarte frumoase!!!! :)

Anonim spunea...

Ce frumoase si gingase pot fi aceste martisoare!!!

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Cristina spunea...

SUnt superbe! Felicitari! Esti talentata si ai foarte multa rabdare.

Anonim spunea...

FOARTE FRUMOASE, CAUTAM O IDEE DE FELICITARE, ASA AM DAT PESTE BLOGUL TAU, AM INCEPUT SI EU SA FAC CATE UN CADOU HANDMADE, IES SUPER FRUMOASE, NU PREA AM TIMP SA FAC MAI MULTE SI ORICUM IN ZONA UNDE LOCUIESC EU NU PREA SUNT APRECIATE, SPER CA TU SA AI NOROC SI LUMEA SA ITI APRECIEZE MUNCA, STIU CA E MULTA MUNCA, MIGALOASA, CERE MULTA RABDARE, IN ACELASI TIMP E SI RELAXANTA, ITI DORESC NUMAI BINE, MULT CURAJ! CORINA

mirela spunea...

Corina, sa stii ca asa se intampla peste tot, nu numai la tine. Eu o fac ca o terapie ocupationala. Sper sa iti iasa minunatii.

Romina spunea...

Buna! Felicitari pentru creatiile tale! Am o mica intrebare unde ai gasit pungulitele, cutiutele si cartonasele pentru martisoare?

mirela spunea...

Romina ..pungute , cutiute le-am cumparat de pe net de la http://www.simoshop.ro vor fi pe la sfarsitul lui ianuarie asa a fost anul trecut.

Raluca spunea...

Salut! Foarte frumoase si interesante martisoarele facute de tine, imi plac la nebunie. Dar am o intrebare: sunt lipite de hartie sau pot fi scoase din cutie/punguta si agatate in piept? Si daca pot fi agatate, cum le faci sa fie mai putin fragile, ca sa spun asa?

Raluca spunea...

Salut! Foarte frumoase si interesante martisoarele facute de tine, imi plac la nebunie. Dar am o intrebare: sunt lipite de hartie sau pot fi scoase din cutie/punga si prinse in piept? Si daca pot fi prinse, cum le faci sa fie mai putin fragile?
Mersi frumos si tine-o tot asa. :)