luni, 28 martie 2011

Internare..incotro..? Recuperare cand...?

Azi dupa mult timp, mi a venit randul la programare sa ma internez la recuperare. Banuiesc ca sunteti la curent, pentru o programare se astepta destul de mult la rand . Si spre surprinderea mea , mi a zis doctora ca nu se fac internari ca nu ii lasa Casa de Asigurari ...ca sa depasit bugetul ( si totusi suntem la inceput de an) si ca nu stiu ce lege intra de la 1 aprilie si ei stau cu paturile goale fara pacienti..... Am ramas masca...m-am intristat mult ..sper sa se rezolve repede. Nu am mai fost internata de1 an jumate in spital. Imi vine sa sun la Casmb sa ma iau de ei ..Acum rog pe cei care au informatii.....sa imi spuneti si mie e adevarat sau nu?
Luna viitoare am programare in Baile Felix la spital, sper ca voi reusi acolo sa ma internez...ca vor avea buget ( astept de 1 an la aceasta programare)
Astept pe voi sa comentati ca eu nu mai am cuvinte.....

Un comentariu:

vasilica68_tl spunea...

Buna Mirela,nu stiu cum e la Baile Felix,dar la Techirghiol se primestc pacienti pe internare,adevarul ca e mai scump,dar lumea se duce la tratament pe internare.Vorbesc de Techirghiol caci acolo merg eu la recuperari cu bilet prin Casa de Pensii.Partea proasta e ca de cand cu guvernul Boc si regimul lui Basescu,ne-a taiat gratuitatea la tratament pe internare,caci aveam dreptul la techirghiol sa mergem gratuit sa facem tratament pina la 30 de zile pe an(gratuit atit bolnavul cat si insotitorul),acum a ramas sa mergem gratuit o data pe an doar cu bilet prin Casa de Pensii,asta e ...sa traim bine :).Iti doresc bafta la internare.Cu respect Vasilica.